bewaar
Rozemarijnzalm met salade
Rozemarijnzalm met salade
bewaar

Rozemarijnzalm met salade

25 min. bereiden
87waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

zalmfilet

4 el

dijonnaise

50 g

geraspte jonge kaas

2 tl

gedroogde rozemarijn

2 el

olijfolie

1 duopak

krieltjes

500 g

tomaten

1

rode ui

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (18 x 24 cm), ingevet

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de zalmfilet in de ovenschaal en bestrijk met 2 el dijonnaise. Meng de kaas met de rozemarijn en peper. Strooi de kaas over de zalmfilet. Bak de zalmfilet in de voorverwarmde oven in ca. 15 min. gaar.

2

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Meng in een schaal de rest van de dijonnaise met 1 el water. Schep de tomaten en uienringen erdoor. Breng op smaak met peper.

3

Verdeel de zalm over 4 borden. Schep de krieltjes erbij en serveer met de salade.

Rozemarijnzalm met salade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig