bewaar
Herfstniçoise met champignons
Herfstniçoise met champignons
bewaar

Herfstniçoise met champignons

20 min. bereiden
99waarderingen

Ingrediënten

1 duopak

krieltjes

½ pak

sperziebonen

1 el

olijfolie

1 bakje

champignons

1 zak

jonge bladsla

3 el

mayonaise

3

tomaten

2 blikjes

tonijn

Aan de slag

1

Kook de krieltjes in water met wat zout in 10 min. gaar. Kook ondertussen de sperziebonen in een andere pan in 6 min. beetgaar.

2

Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons in 5 min. goudbruin en gaar.

3

Verdeel ondertussen de sla over 4 borden. Roer de mayonaise los met 1 el water. Breng de dressing op smaak met peper en zout.

4

Giet de krieltjes af en laat afkoelen. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water koud. Verdeel de krieltjes, de sperziebonen en de champignons over de borden.

5

Verdeel de tomaten en de tonijn over de salade. Schenk de dressing erover en serveer direct.