Fu­sil­li met pes­to­saus

(44) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 44

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Tomaten in stukjes snijden. Spinazie mengen met tomaat en dressing. In steelpan slagroom verwarmen. Pesto erdoor roeren. Fusilli mengen met pestosaus. Over vier borden fusilli verdelen. Pijnboompitten en kaas erover verdelen. Serveren met spinaziesalade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.