bewaar
Magere varkensfricassee
Magere varkensfricassee
bewaar

Magere varkensfricassee

25 min. bereiden
122waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2 el

olijfolie

2

sjalotten

2 tenen

knoflook

1 schaal

varkensfiletlapjes à la minute

1 schaal

kastanjechampignons

1 bekertje

crème fraîche light

1 pak

tuinerwten extra fijn

1 bakje

basilicum

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de sjalot en knoflook 3 min. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak op hoog vuur 2 min. mee met de sjalot en knoflook. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Zet het vuur laag en voeg de crème fraîche toe. Warm nog 2 min. door.

3

Kook ondertussen de tuinerwten 5 min. en schep ze door het vlees-champignonmengsel. Verdeel de rijst en fricassee (het vlees in de saus) over 4 borden en bestrooi met het basilicum.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Magere varkensfricassee

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig