Ingrediënten
4 personen
½
groene paprika
½ teentje
knoflook
½
sjalotje
3 eetlepels
kappertjes
100 ml
mayonaise
1 eetlepel
mosterd
200 g
varkensfricandeau
100 g
achterham
100 g
salami
1
kropsla
zout en peper
Aan de slag
Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Sjalotje pellen en heel fijn snipperen. Kappertjes grof hakken. In kom mayonaise, mosterd, paprika, knoflook, ui en kappertjes door elkaar mengen. Fricandeau, ham en salami klein snijden. Sla wassen en (in slacentrifuge) droogmaken. Helft in dunne reepjes snijden. Vlees en slareepjes luchtig door kappertjessaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Rest van sla op schaal leggen en vleesmengsel in midden scheppen. Serveren met patat frites of pasta.
Koud vlees met kappertjessaus

hoofdgerecht
null personen
400 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Sjalotje pellen en heel fijn snipperen. Kappertjes grof hakken. In kom mayonaise, mosterd, paprika, knoflook, ui en kappertjes door elkaar mengen. Fricandeau, ham en salami klein snijden. Sla wassen en (in slacentrifuge) droogmaken. Helft in dunne reepjes snijden. Vlees en slareepjes luchtig door kappertjessaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Rest van sla op schaal leggen en vleesmengsel in midden scheppen. Serveren met patat frites of pasta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ groene paprika
½ teentje knoflook
½ sjalotje
3 eetlepels kappertjes
100 ml mayonaise
1 eetlepel mosterd
200 g varkensfricandeau
100 g achterham
100 g salami
1 kropsla
0 zout en peper