Koud vlees met kappertjessaus

400 kcal

15 min. bereiden

3.8/5

(29)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 nr. 05 - Ver weg en dichtbij

Aan de slag

  1. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Sjalotje pellen en heel fijn snipperen. Kappertjes grof hakken. In kom mayonaise, mosterd, paprika, knoflook, ui en kappertjes door elkaar mengen. Fricandeau, ham en salami klein snijden. Sla wassen en (in slacentrifuge) droogmaken. Helft in dunne reepjes snijden. Vlees en slareepjes luchtig door kappertjessaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Rest van sla op schaal leggen en vleesmengsel in midden scheppen. Serveren met patat frites of pasta.

Wat vond je van dit recept?

Koud vlees met kappertjessaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig