Paksoikommetje met vis en spek

Advertentie
Ingrediënten
- 3 plakjes ontbijtspek
- 150 g meervalfilet
- 1½ eetlepel sesamolie
- ½ struik paksoi
- ½ zak Pilavrijst (à 250 g)
Keukenspullen
- cocktailprikkers
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan ruim water aan de kook brengen. Plakjes spek naast elkaar leggen. Visfilet erop leggen en samen oprollen. Vaststeken met cocktailprikkers. In kleine koekenpan 1/2 eetlepel olie verhitten en visrolletje in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen paksoi wassen, bladeren van stengels snijden en in ca. 1 minuut in kokende water laten slinken. Stengels in dunne reepjes snijden en ca. 2 minuten met visrolletje meebakken. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In wijde kom paksoibladeren tegen zijkant leggen. Rijst en paksoireepjes in midden scheppen. Vispakketje erop leggen. Pakketje besprenkelen met rest van olie.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 630 kcal
- eiwit 42 g
- koolhydraten 48 g
- vet 32 g