Pittige lasagne met chorizo

Italiaans gerecht met Spaanse pit: de chorizo. Ook met olijven en paprika.

715 kcal

25 min. bereiden, 25 min. oventijd

pittig

3.2/5

(252)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 2 liter)


2002 week 10-11 - 2002 week 10-11

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Vet de ovenschaal in met olie.

  2. Meng de mix voor lasagnesaus met het water. Snipper de ui. Snijd de paprika in stukjes. Snijd de olijven in plakjes. Verwijder het vel van de chorizo en snijd in kleine blokjes.

  3. Verhit in een braadpan de olie. Bak de ui en paprika ca. 5 min. Voeg de saus, olijven en chorizo toe en laat ca. 1 min. doorkoken.

  4. Vul de ovenschaal met een laagje saus en lasagnebladen. Blijf dit herhalen en eindig met een laagje saus. Strooi de kaas erover en laat de lasagne in de oven in ca. 25 min. gaar worden.

  • combinatietipLekker met groene salade
  • Romige spinazielasagne maken

    Instructievideo - 02:43 min.

Wat vond je van dit recept?

Pittige lasagne met chorizo

Italiaans gerecht met Spaanse pit: de chorizo. Ook met olijven en paprika.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig