bewaar
Groenteburger met kerrie-mangosaus
Groenteburger met kerrie-mangosaus
bewaar

Groenteburger met kerrie-mangosaus

25 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

krieltjes

500 g

koelverse gebroken sperzieboon

2 el

ongezouten cashewnoten

1

verse mango

2 el

traditionele olijfolie

4

groenteburgers

1 zakje

kerrie-ananassaus

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

1

Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar. Hak de cashewnoten grof.

2

Schil de mango en pureer 2/3 van het vruchtvlees met een staafmixer. Snijd de rest van het vruchtvlees in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers op matig vuur 5 minuten, af en toe omkeren.

3

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de mango en de mangostukjes erdoor en verwarm 1 minuut. Leg de burgers op de borden. Garneer met de kerrie-mangosaus en de cashewnoten. Serveer het geheel met de krieltjes en de sperziebonen.