bewaar
Groenteburger met kerrie-mangosaus
Groenteburger met kerrie-mangosaus
bewaar

Groenteburger met kerrie-mangosaus

25 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

krieltjes

500 g

koelverse gebroken sperziebonen

2 el

ongezouten cashewnoten

1

verse mango

2 el

traditionele olijfolie

4

groenteburgers

1 zakje

kerrie-ananassaus

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

1

Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar. Hak de cashewnoten grof.

2

Schil de mango en pureer 2/3 van het vruchtvlees met een staafmixer. Snijd de rest van het vruchtvlees in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers op matig vuur 5 minuten, af en toe omkeren.

3

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de mango en de mangostukjes erdoor en verwarm 1 minuut. Leg de burgers op de borden. Garneer met de kerrie-mangosaus en de cashewnoten. Serveer het geheel met de krieltjes en de sperziebonen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groenteburger met kerrie-mangosaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig