Mediterrane risotto

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 ui
- 7 el olijfolie basilicum
- 300 g risottorijst
- 150 ml witte wijn
- 1 kruidenbouillontablet
- 750 g diepvries paprika/courgettemix
- 75 g geraspte Parmezaanse kaas
- 8 g verse basilicum
Advertentie
Bereiden
- Snipper de ui. Verhit de olie in braadpan. Bak de ui ca. 3 min. zachtjes. Voeg de risottorijst toe en bereid volgens gebruiksaanwijzing met de wijn en kruidenbouillontablet.
- Roerbak ondertussen in een pan volgens gebruiksaanwijzing de groentemix in olie. Schep de groentemix samen met de Parmezaanse kaas door de risotto. Garneer met de rest van de kaas en blaadjes basilicum.

Risotto maken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 625 kcal
- eiwit 17 g
- koolhydraten 69 g
-
vet 28 g
waarvan verzadigd 7 g - natrium 1.270 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Mediterrane risotto
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Mediterrane risotto
- 1 ui
- 5 el olijfolie basilicum
- 300 g risottorijst
- 150 ml witte wijn
- 1 kruidenbouillontablet
Voeg de risottorijst toe en bereid volgens gebruiksaanwijzing met de wijn en kruidenbouillontablet.
- 750 g diepvries paprika/courgettemix
- 2 el olijfolie basilicum
- 37½ g geraspte Parmezaanse kaas
Schep de groentemix samen met de Parmezaanse kaas door de risotto.
- 37½ g geraspte Parmezaanse kaas
- 8 g verse basilicum
Garneer met de rest van de kaas en blaadjes basilicum.