Zeeastersalade met noten
160 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 eetlepels
2 doosjes
3 eetlepels
1½ eetlepel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 08 - Eten uit de zee
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan licht goudbruin roosteren. Intussen zeeaster wassen en in pan met bodempje water aan de kook brengen. Op hoog vuur ca. 30 seconden laten koken. In vergiet zeeaster goed laten uitlekken. In kom olie en sherry door elkaar roeren. Op smaak brengen met peper. Zeeaster en noten erdoor scheppen. Lekker bij lamsvlees en gebakken aardappels.
Zeeastersalade met noten

bijgerecht
4 personen
160 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan licht goudbruin roosteren. Intussen zeeaster wassen en in pan met bodempje water aan de kook brengen. Op hoog vuur ca. 30 seconden laten koken. In vergiet zeeaster goed laten uitlekken. In kom olie en sherry door elkaar roeren. Op smaak brengen met peper. Zeeaster en noten erdoor scheppen. Lekker bij lamsvlees en gebakken aardappels.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels hazelnoten
2 doosjes zeeaster
3 eetlepels walnootolie
1½ eetlepel droge sherry
0 (versgemalen) peper




