Mediterrane ovenstoof
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aard-appelen in blokjes van 2 cm. Leg de aubergine, paprika en aardappel op een bakplaat, schep door elkaar en besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en zout. Bak ca. 20 min. in de oven.
Doe de bleekselderij, tomatenblokjes en oregano met de groenten, peper en zout in de schaal en schep om. Verdeel de tomaat erover. Zet ca. 25 min. in de oven.
Neem de stoof uit de oven. Meng de olijven en kaas met de peterselie en strooi erover. Lekker met kippenpoten en meergranen stokbrood.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Mediterrane ovenstoof
bijgerecht
null personen
330 kcal
20 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aard-appelen in blokjes van 2 cm. Leg de aubergine, paprika en aardappel op een bakplaat, schep door elkaar en besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en zout. Bak ca. 20 min. in de oven.
Doe de bleekselderij, tomatenblokjes en oregano met de groenten, peper en zout in de schaal en schep om. Verdeel de tomaat erover. Zet ca. 25 min. in de oven.
Neem de stoof uit de oven. Meng de olijven en kaas met de peterselie en strooi erover. Lekker met kippenpoten en meergranen stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 aardappelen eigenheimer
1 aubergine
1 rode paprika
4 el olijfolie
2 stengels bleekselderij
1 blik tomatenblokjes
1 el gedroogde oregano
1 schaal tasty tom tomaten
1 bakje Griekse olijven met Deense kaas
1 zakje peterselie
Dit heb je nodig
ovenschaal (Ø 25 cm)