Mediterrane ovenstoof
bewaar
bewaar

Mediterrane ovenstoof

20 min. bereiden / 45 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aard-appelen in blokjes van 2 cm. Leg de aubergine, paprika en aardappel op een bakplaat, schep door elkaar en besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en zout. Bak ca. 20 min. in de oven.

Doe de bleekselderij, tomatenblokjes en oregano met de groenten, peper en zout in de schaal en schep om. Verdeel de tomaat erover. Zet ca. 25 min. in de oven.

Neem de stoof uit de oven. Meng de olijven en kaas met de peterselie en strooi erover. Lekker met kippenpoten en meergranen stokbrood.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mediterrane ovenstoof

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig