bewaar
Mediterrane ovenstoof
Mediterrane ovenstoof
bewaar

Mediterrane ovenstoof

20 min. bereiden
45 min. wachten
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

aardappelen eigenheimer

1

aubergine

1

rode paprika

4 el

olijfolie

2 stengels

bleekselderij

1 blik

tomatenblokjes

1 el

gedroogde oregano

1 schaal

tasty tom tomaten

1 bakje

Griekse olijven met Deense kaas

1 zakje

peterselie

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (Ø 25 cm)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aard-appelen in blokjes van 2 cm. Leg de aubergine, paprika en aardappel op een bakplaat, schep door elkaar en besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en zout. Bak ca. 20 min. in de oven.

2

Doe de bleekselderij, tomatenblokjes en oregano met de groenten, peper en zout in de schaal en schep om. Verdeel de tomaat erover. Zet ca. 25 min. in de oven.

3

Neem de stoof uit de oven. Meng de olijven en kaas met de peterselie en strooi erover. Lekker met kippenpoten en meergranen stokbrood.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Mediterrane ovenstoof

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig