bewaar
Mediterrane ovenstoof
Mediterrane ovenstoof
bewaar

Mediterrane ovenstoof

20 min. bereiden
45 min. wachten
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

aardappelen eigenheimer

1

aubergine

1

rode paprika

4 el

olijfolie

2 stengels

bleekselderij

1 blik

tomatenblokjes

1 el

gedroogde oregano

1 schaal

tasty tom tomaten

1 bakje

Griekse olijven met Deense kaas

1 zakje

peterselie

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (Ø 25 cm)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aard-appelen in blokjes van 2 cm. Leg de aubergine, paprika en aardappel op een bakplaat, schep door elkaar en besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en zout. Bak ca. 20 min. in de oven.

2

Doe de bleekselderij, tomatenblokjes en oregano met de groenten, peper en zout in de schaal en schep om. Verdeel de tomaat erover. Zet ca. 25 min. in de oven.

3

Neem de stoof uit de oven. Meng de olijven en kaas met de peterselie en strooi erover. Lekker met kippenpoten en meergranen stokbrood.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mediterrane ovenstoof

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig