bewaar
Italiaanse ratatouille
Italiaanse ratatouille
bewaar

Italiaanse ratatouille

10 min. bereiden
30 min. wachten
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

aubergine

1

groene paprika

2

uien

6 tenen

knoflook

4 el

olijfolie

2 tl

gedroogde Italiaanse kruiden

4

Tasty Tom tomaten

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de steelaanzet van de aubergine en halveer in de lengte. Snijd elke helft in 3 parten en halveer die.

2

Verdeel de aubergine, paprika, ui en knoflook over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met de kruiden en peper en zout naar smaak. Bak de groenten ca. 30 min. in het midden van de oven. Leg na 15 min. de tomaat ertussen.

tip

algemeenLeg tegelijk met de tomaat 1 in parten gesneden bol mozzarella tussen de groente.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.