Botersla met aardappel-kerriesalade
545 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 zakje
1 zakje
2
1
1 takje
1 pakje
3 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 08 - Eten uit de zee
Kook in pan aardappelschijfjes in weinig water in ca. 5 minuten beetgaar. Verdeel botersla over twee kommen. Maak bosuitjes schoon en snijd in ringetje. Maak paprika schoon en snijd in stukjes. Snijd basilicum in dunne reepjes. Snijd cervelaatworst in stukjes. Giet aardappelschijfjes af. Schep kerrie-ananassaus, bosui, paprika, basilicum en worst voorzichtig erdoor. Schep lauwwarme aardappelsalade op botersla.
Botersla met aardappel-kerriesalade

hoofdgerecht
2 personen
545 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook in pan aardappelschijfjes in weinig water in ca. 5 minuten beetgaar. Verdeel botersla over twee kommen. Maak bosuitjes schoon en snijd in ringetje. Maak paprika schoon en snijd in stukjes. Snijd basilicum in dunne reepjes. Snijd cervelaatworst in stukjes. Giet aardappelschijfjes af. Schep kerrie-ananassaus, bosui, paprika, basilicum en worst voorzichtig erdoor. Schep lauwwarme aardappelsalade op botersla.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 zakje aardappelschijfjes
1 zakje botersla
2 bosuien
1 rode puntpaprika
1 takje verse basilicum
1 pakje Duitse cervelaatworst
3 el kerrie-ananassaus




