Ingrediënten
2 personen
1 zakje
aardappelschijfjes
1 zakje
botersla
2
bosuien
1
rode puntpaprika
1 takje
verse basilicum
1 pakje
Duitse cervelaatworst
3 el
kerrie-ananassaus
Aan de slag
Kook in pan aardappelschijfjes in weinig water in ca. 5 minuten beetgaar. Verdeel botersla over twee kommen. Maak bosuitjes schoon en snijd in ringetje. Maak paprika schoon en snijd in stukjes. Snijd basilicum in dunne reepjes. Snijd cervelaatworst in stukjes. Giet aardappelschijfjes af. Schep kerrie-ananassaus, bosui, paprika, basilicum en worst voorzichtig erdoor. Schep lauwwarme aardappelsalade op botersla.
Botersla met aardappel-kerriesalade

hoofdgerecht
null personen
545 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook in pan aardappelschijfjes in weinig water in ca. 5 minuten beetgaar. Verdeel botersla over twee kommen. Maak bosuitjes schoon en snijd in ringetje. Maak paprika schoon en snijd in stukjes. Snijd basilicum in dunne reepjes. Snijd cervelaatworst in stukjes. Giet aardappelschijfjes af. Schep kerrie-ananassaus, bosui, paprika, basilicum en worst voorzichtig erdoor. Schep lauwwarme aardappelsalade op botersla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)1 zakje aardappelschijfjes
1 zakje botersla
2 bosuien
1 rode puntpaprika
1 takje verse basilicum
1 pakje Duitse cervelaatworst
3 el kerrie-ananassaus