bewaar
Gemarineerde aubergine met couscous en geitenkaas
Gemarineerde aubergine met couscous en geitenkaas
bewaar

Gemarineerde aubergine met couscous en geitenkaas

Lekker vegetarisch én slank!

15 min. bereiden
323waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 el

traditionele olijfolie

150 g

rauwkost

100 g

couscous

2 tl

kruidenbouillon in pot

200 ml

kraanwater

1

aubergine

100 ml

balsamicodressing

100 g

Bettine Blanc geitenkaas 50+

Lekker vegetarisch én slank!

Aan de slag

1

Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de rauwkost 1 min. al omscheppend. Schep de couscous erdoor. Meng de bouillon met het water en schenk dit bij de couscous en verwarm gedurende 1 min.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Neem de couscous van het vuur en laat afgedekt ca. 4 min rusten. Snijd de aubergine in plakken. Bak de plakken in ca. 5 min. bruin. Keer halverwege.

3

Neem de plakken uit de pan en leg ze in diepe borden. Schenk de dressing over de aubergine. Schep de couscous erop. Verbrokkel de geitenkaas over de couscous.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde aubergine met couscous en geitenkaas

Lekker vegetarisch én slank!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig