Bonenstamp en worst

595 kcal

30 min. bereiden

2.7/5

(80)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • pureestamper


2012 nr. 10 - Van Hollandse bodem

2012 week 41-44 - 2012 week 41-44

Aan de slag

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook in water met zout in 20 min. beetgaar.

  2. Verwarm ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in stukjes. Kook ze in 8 min. beetgaar, voeg na 5 min. de snijbonen en witte bonen toe. Giet af.

  3. Giet de aardappelen af. Verwarm de melk in een steelpan en schenk bij de aardappelen. Voeg de boter toe en stamp met de pureestamper tot puree. Schep de bonen erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep in een schaal en leg de rookworst erop.

Wat vond je van dit recept?

Bonenstamp en worst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig