Venkel-appelsalade

445 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd in parten. Leg de venkel in een schaal. Maak een dressing van de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout en zet weg tot gebruik.

  2. Verwijder het klokhuis van de appel met de appelboor en snijd horizontaal in dunne plakjes. Meng met de waterkers en dille door de venkel. Verdeel de dressing erover en schep om.

  3. Snijd de forel in stukjes en leg op de salade samen met de eiparten. Serveer met het stokbrood.

  • algemeenIn plaats van waterkers kunt u ook rucola gebruiken.
  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Venkel-appelsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig