Venkel met room en geitenkaas

390 kcal

30 min. bereiden

3.4/5

(78)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter, ingevet


2004 week 12-13 - 2004 week 12-13

Aan de slag

  1. Grill voorverwarmen. Venkel schoonmaken, stelen en onderkant eraf snijden. Takjes venkelgroen fijnknippen. Venkel doormidden snijden en beetje uithollen. Venkel in ruim water 5 min. zachtjes koken, afspoelen onder koud water. Uitgesneden stukjes venkel snipperen. Geitenkaas verkruimelen en mengen met gesnipperde venkel. In ingevette ovenschaal saus roeren van crème fraîche, venkelgroen, mosterd en azijn. Venkelknollen vullen met kaasmengsel en in saus in ovenschaal plaatsen. Venkel 15 min. gratineren onder grill. Ondertussen krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Venkel serveren met krieltjes.

Wat vond je van dit recept?

Venkel met room en geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig