Tortillawraps met rosbief en zure room
Stevig hoofdgerecht dat je in 10 minuten klaar hebt.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 tl Franse mosterd
- 125 ml crème fraîche
- 2 tortillawraps
- 6 plakjes rosbief
- 50 g slamelange (zakje à 100 g)
Advertentie
Bereiden
Meng de mosterd en crème fraîche door elkaar. Verwarm de tortilla's volgens gebruiksaanwijzing. Bestrijk de tortilla's aan 1 zijde met het mengsel. Beleg de tortilla's met rosbief en sla. Rol de tortilla's op en snijd ze schuin door. Serveer met de rest van de sla.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 975 kcal
- eiwit 40 g
- koolhydraten 70 g
-
vet 59 g
waarvan verzadigd 28 g - natrium 805 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Tortillawraps met rosbief en zure room
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tortillawraps met rosbief en zure room
- 1 tl Franse mosterd
- 125 ml crème fraîche
Meng de mosterd en crème fraîche door elkaar.
- 2 tortillawraps
Verwarm de tortilla's volgens gebruiksaanwijzing.
Bestrijk de tortilla's aan 1 zijde met het mengsel.
- 6 plakjes rosbief
- 50 g slamelange
Beleg de tortilla's met rosbief en sla.
Tip: In plaats van rosbief kun je ook ham gebruiken.
Rol de tortilla's op en snijd ze schuin door. Serveer met de rest van de sla.