Ingrediënten
12 porties
2
zoute haringen
1
wortel
3 sneetjes
licht roggebrood
3 blaadjes
ijsbergsla
1 eetlepel
boter of margarine
1
bosuitje
Dit heb je nodig
uitsteekrondje (Ø ca. 3 cm)
Aan de slag
Meng in een kom de haring met de wortel. Steek met het vormpje 12 rondjes uit het roggebrood en de ijsbergsla. Bestrijk de broodrondjes dun met boter en beleg met de slarondjes. Zet het vormpje op het broodrondje, vul het met 2 à 3 tl haringtartaar en strijk glad met een theelepel. Beleg op dezelfde manier nog 11 broodrondjes. Garneer met de ringetjes bosui.
Roggebrood met haringtartaar

null porties
40 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng in een kom de haring met de wortel. Steek met het vormpje 12 rondjes uit het roggebrood en de ijsbergsla. Bestrijk de broodrondjes dun met boter en beleg met de slarondjes. Zet het vormpje op het broodrondje, vul het met 2 à 3 tl haringtartaar en strijk glad met een theelepel. Beleg op dezelfde manier nog 11 broodrondjes. Garneer met de ringetjes bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 personen)2 zoute haringen
1 wortel
3 sneetjes licht roggebrood
3 blaadjes ijsbergsla
1 eetlepel boter of margarine
1 bosuitje
Dit heb je nodig
uitsteekrondje (Ø ca. 3 cm)