bewaar
Minitrifles met gemengd fruit en yoghurtroom
Minitrifles met gemengd fruit en yoghurtroom
bewaar

Minitrifles met gemengd fruit en yoghurtroom

20 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1½ schaaltje

fruitsalade Hawaï

200 g

roombotercake

4 eetlepels

sinaasappellikeur (slijter)

4 dl

slagroom

4 eetlepels

basterdsuiker

1 bakje

Griekse yoghurt

8 blaadjes

verse munt

Dit heb je nodig

  • hoge glazen

Aan de slag

1

Fruitsalade in vergiet boven kom laten uitlekken. Helft van fruitsalade over bodem van glazen verdelen. Cake in plakjes en vervolgens in blokjes snijden en op fruitsalade leggen. Opgevangen vruchtensap mengen met likeur en over cake schenken. Rest van fruitsalade over glazen verdelen. Glazen tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. In kom slagroom met suiker stijf kloppen. Griekse yoghurt voorzichtig door slagroom scheppen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.

2

Yoghurtroom even doorroeren en glazen ermee opvullen. Minitrifles garneren met toefjes munt.

tip

algemeenN.B.: Maak de trifles voor kinderen zonder de likeur.