
Ingrediënten
300 g
basmatirijst
½ pak
tuinerwten
2 el
munt
1 schaal
lamsworstjes
1
sinaasappel
1 schaal
geraspte bietjes
2 el
olijfolie
Dit heb je nodig
grillpan
Aan de slag
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe in een schaal en laat afkoelen tot gebruik. Kook ondertussen de erwten in 3 min. in water met zout beetgaar. Spoel koud onder stromend water en doe samen met de munt bij de rijst.
2
Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de worstjes in 8 min. bruin en gaar.
3
Rasp ondertussen de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Doe de bietjes, olie, sinaasappelrasp en het -sap bij de rijst en schep voorzichtig om. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de salade over 4 borden en serveer met de worstjes.