Yoghurtijs met aardbei en appel
190 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 bakje
1 friszure en knapperige
1 beker
1 bakje
4 el
½ bakje
Dit heb je nodig
4 hoge glazen
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2012 nr. 07 - Zomerhits 2012
Snijd de aardbeien in kleine stukjes. Snijd de ongeschilde appel in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukjes.
Verdeel de helft van de aardbeien en de helft van de appel over de glazen. Schep er 1 bol ijs op en verdeel de frambozen erover. Schep daar weer 1 bol ijs op en verdeel de rest van de aardbeien en appel erover. Schenk in elk glas 1 el frambozenlimonade en garneer met de munt.
Yoghurtijs met aardbei en appel

nagerecht
4 personen
190 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aardbeien in kleine stukjes. Snijd de ongeschilde appel in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukjes.
Verdeel de helft van de aardbeien en de helft van de appel over de glazen. Schep er 1 bol ijs op en verdeel de frambozen erover. Schep daar weer 1 bol ijs op en verdeel de rest van de aardbeien en appel erover. Schenk in elk glas 1 el frambozenlimonade en garneer met de munt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bakje aardbeien
1 friszure en knapperige appel
1 beker yoghurtijs
1 bakje frambozen
4 el limonadesiroop frambozen
½ bakje munt
Dit heb je nodig
4 hoge glazen




