Ingrediënten
4 personen
2
Marsen
8 bollen
roomijs vanille
Dit heb je nodig
4 papieren ijscups
Aan de slag
Doe 2 el water en de Marsen in een steelpan en verwarm op middelhoog vuur. Roer met een garde in 2 min. tot een gladde saus. Zet het vuur uit en laat de saus 2 min. staan.
Schep ondertussen in elke ijscup 2 bollen ijs en verdeel de saus erover. Serveer direct.
Vanilleijs met Marssaus

nagerecht
null personen
230 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe 2 el water en de Marsen in een steelpan en verwarm op middelhoog vuur. Roer met een garde in 2 min. tot een gladde saus. Zet het vuur uit en laat de saus 2 min. staan.
Schep ondertussen in elke ijscup 2 bollen ijs en verdeel de saus erover. Serveer direct.
algemeen:In plaats van Marsen kunt u ook 2 Snickers smelten voor een lekkere pinda-choco-karamelsaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 Marsen
8 bollen roomijs vanille
Dit heb je nodig
4 papieren ijscups