bewaar
Ovenschotel met tonijn
Ovenschotel met tonijn
bewaar

Ovenschotel met tonijn

In deze ovenschotel zitten zilte vlokken tonijn en superzoete cherrytomaatjes verstopt.

10 min. bereiden
20 min. oventijd
827waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

250 g

cherrytomaten

570 ml

romige tomatensoep

450 g

diepvries tuinerwten

320 g

tonijnstukken in olijfolie

100 g

geraspte belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (25 x 30 cm)

In deze ovenschotel zitten zilte vlokken tonijn en superzoete cherrytomaatjes verstopt.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta 5 min. Giet af en spoel koud onder stromend water. Doe in de ovenschaal.

2

Halveer de cherrytomaten. Voeg de tomatensoep, erwten en tomaten toe en schep om. Laat de tonijn uitlekken. Doe de tonijn erbij en schep voorzichtig om.

3

Verdeel de kaas erover en bak ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin.