bewaar
Aspergesalade met champignons
Aspergesalade met champignons
bewaar

Aspergesalade met champignons

20 min. bereiden
30 min. wachten
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

verse tijm

8 el

olijfolie

1 bos

groene asperges

1 bakje

kastanjechampignons

2 el

balsamicoazijn

1 zakje

mozzarella

100 g

Parmezaanse kaas

Dit heb je nodig

  • 4 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water

Aan de slag

1

Meng de helft van de tijm door 4 el olie. Laat de asperges en champignons hierin minimaal 30 min. marineren.

2

Meng de rest van de tijm met 4 el olie en de balsamicoazijn.

3

Rijg de champignons aan de satéprikkers en gril ze op de barbecue in 8 min. gaar. Leg na 3 min. de asperges erbij, dwars op het rooster van de barbecue. Laat de champignons even afkoelen en haal ze van de prikkers.

4

Meng de nog warme asperges en champignons met de tijm-balsamicodressing en mozzarellabolletjes. Bestrooi met de kaas. Lekker met pain campagnard (brood).

Groene asperges op de barbecue

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aspergesalade met champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig