bewaar
Broccoli-peultjessalade
Broccoli-peultjessalade
bewaar

Broccoli-peultjessalade

15 min. bereiden
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

broccoli

300 g

diepvries sugarsnaps

100 g

verse groene olijventapenade

20 g

verse platte peterselie

Aan de slag

1

Verdeel de broccoli in kleine roosjes en kook deze in 4 min. in water met zout beetgaar. Laat uitlekken en iets afkoelen. Kook ondertussen de bevroren peultjes 2 min. in kokend water met wat zout. Laat uitlekken en iets afkoelen.

2

Meng de tapenade met de lauwwarme groenten. Snijd de peterselie fijn en meng door de salade. Breng op smaak met peper. Lekker met pasta en gekruide worstjes.

tip

algemeenOok lekker als pastasalade. Kook 300 g penne rigate (pasta, zak 500 g) volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Meng de warme pasta met de salade.