Haringtartaar

335 kcal

20 min. bereiden

3/5

(32)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • 4 kookringen (Ø 7 cm) of rond stukje karton omwikkeld met vershoudfolie


2012 nr. 07 - Zomerhits 2012

Aan de slag

  1. Snijd de haring in heel kleine stukjes. Voeg de sjalot en peper en zout toe aan de haring en schep om.

  2. Zet de kookringen op 4 borden, verdeel de haring over de kookringen en druk aan. Verdeel de bietjes erover en druk aan. Houd 8 sprietjes bieslook apart en snijd de rest fijn. Meng de bieslook met de crème fraîche en verdeel over de 4 ringen. Bestrooi met het karwijzaad. Verwijder voorzichtig de kookringen. Snijd de achtergehouden bieslook in kleine stukjes. Garneer elk tartaartje hiermee. Lekker met roggebrood.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wat vond je van dit recept?

Haringtartaar

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig