bewaar
Garnalen-krabkoekjes
Garnalen-krabkoekjes
bewaar

Garnalen-krabkoekjes

20 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 sneetjes

oud witbrood

1 bakje

roze garnalen

1 blikje

extra fancy crab

1

ei (M)

½ zakje

verse peterselie

1 eetlepel

slagroom

1 eetlepel

mayonaise

zout en peper

2 eetlepels

boter of margarine

1 zakje

veldsla

1 bakje

ravigotesaus

Aan de slag

1

Korstjes van brood afsnijden en brood (in keukenmachine) verkruimelen. Garnalen fijnhakken. In vergiet krab laten uitlekken. In kom ei loskloppen. Helft van peterselie erboven fijn knippen. Broodkruim, garnalen, krab, slagroom en mayonaise erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en tot 8 ronde koekjes vormen. Koekjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.

2

In koekenpan boter verhitten en koekjes in 5 à 6 minuten goudbruin bakken, halverwege voorzichtig keren. Intussen rest van peterselie boven ravigotesaus fijn knippen en erdoor roeren. Sla over vier borden verdelen. Koekjes erop leggen. Saus apart erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalen-krabkoekjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig