Ananas in lengte in 4 parten snijden. Harde kern eruit snijden en vruchtvlees bestrooien met peper. In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten en ananas ca. 10 minuten bakken, af en toe keren. Intussen in kommetje kardemom, piment en honing door elkaar roeren. Warme ananas hiermee bestrijken.
Gerelateerde recepten
Gebakken ananas met honing-kruidensaus

nagerecht
4 personen
90 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ananas in lengte in 4 parten snijden. Harde kern eruit snijden en vruchtvlees bestrooien met peper. In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten en ananas ca. 10 minuten bakken, af en toe keren. Intussen in kommetje kardemom, piment en honing door elkaar roeren. Warme ananas hiermee bestrijken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kleine ananas
0 (vierseizoenen) peper
1 theelepel roomboter
1 theelepel gemalen kardemom
1 theelepel gemalen piment
3 eetlepels vloeibare honing