bewaar
Rijst met kipragout
Rijst met kipragout
bewaar

Rijst met kipragout

Lekker met fijngesneden peterselie.

25 min. bereiden
142waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

vloeibare honing

4 el

azijn

600 g

winterpeen

300 g

witte rijst

300 g

kipfilet

50 g

ongezouten roomboter

2 el

tarwebloem

100 ml

kraanwater

150 g

roomkaas kruiden

Lekker met fijngesneden peterselie.

Aan de slag

1

Meng in een kom de honing met de azijn en peper en zout. Rasp de winterpeen en schep door de dressing. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit ondertussen de boter in een koekenpan en bak de kip in 6 min. goudbruin. Voeg de bloem toe en bak 2 min. mee. Voeg het water en de roomkaas toe en roer tot een gebonden saus ontstaat. Verwarm nog 3 min. op laag vuur. Serveer de kipragout met de rijst en de salade.