Rijst met kipragout

Lekker met fijngesneden peterselie.

625 kcal

25 min. bereiden

2.6/5

(152)

Ingrediënten

Aantal personen

2012 nr. 06 - Het beste uit Europa

2012 week 22-25 - 2012 week 22-25

Aan de slag

  1. Meng in een kom de honing met de azijn en peper en zout. Rasp de winterpeen en schep door de dressing. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit ondertussen de boter in een koekenpan en bak de kip in 6 min. goudbruin. Voeg de bloem toe en bak 2 min. mee. Voeg het water en de roomkaas toe en roer tot een gebonden saus ontstaat. Verwarm nog 3 min. op laag vuur. Serveer de kipragout met de rijst en de salade.

Wat vond je van dit recept?

Rijst met kipragout

Lekker met fijngesneden peterselie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig