bewaar
Geroosterde peen, bosui en radijs
Geroosterde peen, bosui en radijs
bewaar

Geroosterde peen, bosui en radijs

40 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

1 bos

peen

4 el

olijfolie

2 zakjes

bosui

1 bos

radijs

½ pakje

witte kaas

2 el

kappertjes

2 takjes

dille

½

citroen

Dit heb je nodig

  • barbecue, grillpan

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan of gebruik de grillpan. Halveer alle wortelen van de bos peen in de lengte. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en kook de wortelen 3 min. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat uitlekken.

2

Vet het rooster van de barbecue of de grillpan in met olie en rooster de wortelen en bosui 4 min. Keer regelmatig zodat ze niet te donker worden. Gril vervolgens in de grillpan de radijs op de platte kant 2 min.

3

Doe de groenten op een bord en bestrooi met de feta, kappertjes en dille. Besprenkel met de olie en het citroensap. Bestrooi met peper en zout.

tip

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.