
Ingrediënten
4 personen
25 g
boter
1
ui
2 tenen
knoflook
1 zak
verse doperwten
1 pakje
tuinbonen
1
courgette
300 g
spaghettini
1 bakje
ricotta
½ bakje
munt
50 g
Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
grillpan
Aan de slag
Verhit de boter en fruit de ui en knoflook 3 min. Kook de erwten en bevroren tuinboontjes in 4 min. beetgaar in water met zout. Giet af. Verhit de grillpan en gril de courgette. Bestrooi met peper en zout.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 100 ml kookvocht op. Doe de pasta terug in de pan.
Meng de ui, knoflook, tuinboontjes, doperwten en courgette door de pasta. Roer de ricotta met het kookvocht erdoor en warm goed door. Bestrooi met de munt en peper. Schaaf de kaas erover.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Spaghettini met groene groenten

hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de boter en fruit de ui en knoflook 3 min. Kook de erwten en bevroren tuinboontjes in 4 min. beetgaar in water met zout. Giet af. Verhit de grillpan en gril de courgette. Bestrooi met peper en zout.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 100 ml kookvocht op. Doe de pasta terug in de pan.
Meng de ui, knoflook, tuinboontjes, doperwten en courgette door de pasta. Roer de ricotta met het kookvocht erdoor en warm goed door. Bestrooi met de munt en peper. Schaaf de kaas erover.
algemeen:Verse munt is ook lekker in thee (met honing).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)25 g boter
1 ui
2 tenen knoflook
1 zak verse doperwten
1 pakje tuinbonen
1 courgette
300 g spaghettini
1 bakje ricotta
½ bakje munt
50 g Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
grillpan