Snijd met een dunschiller de gele schil van de citroen en snijd deze in zeer dunne reepjes. Verwarm in een pannetje de slagroom met de citroenschilletjes 5 min.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
Houd wat spinazie achter als garnering. Meng de citroenroom en resterende spinazie in delen door de pasta. Warm 3 min. door tot de spinazie is geslonken. Meng de kaas, bieslook en kip door de pasta en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de achtergehouden spinazie.
- algemeenU kunt deze pasta 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen, bewaar afgedekt in de koelkast en serveer koud.
Citrus
Instructievideo - 04:39 min.
Gerelateerde recepten
Fusilli met spinazie, citroen en slagroom

hoofdgerecht
4 personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd met een dunschiller de gele schil van de citroen en snijd deze in zeer dunne reepjes. Verwarm in een pannetje de slagroom met de citroenschilletjes 5 min.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
Houd wat spinazie achter als garnering. Meng de citroenroom en resterende spinazie in delen door de pasta. Warm 3 min. door tot de spinazie is geslonken. Meng de kaas, bieslook en kip door de pasta en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de achtergehouden spinazie.
algemeen:U kunt deze pasta 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen, bewaar afgedekt in de koelkast en serveer koud.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 citroen
1 beker slagroom
300 g fusilli
2 zakken spinazie
1 bakje witte kaasblokjes
1 bakje bieslook
1 duopak gerookte kipreepjes