Fusilli met spinazie, citroen en slagroom

700 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd met een dunschiller de gele schil van de citroen en snijd deze in zeer dunne reepjes. Verwarm in een pannetje de slagroom met de citroenschilletjes 5 min.

  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.

  3. Houd wat spinazie achter als garnering. Meng de citroenroom en resterende spinazie in delen door de pasta. Warm 3 min. door tot de spinazie is geslonken. Meng de kaas, bieslook en kip door de pasta en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de achtergehouden spinazie.

  • algemeenU kunt deze pasta 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen, bewaar afgedekt in de koelkast en serveer koud.
  • Citrus

    Instructievideo - 04:39 min.

Fusilli met spinazie, citroen en slagroom

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel