bewaar
Kerriekluifjes en bonen-kaassalade
Kerriekluifjes en bonen-kaassalade
bewaar

Kerriekluifjes en bonen-kaassalade

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaal

kipkluifjes

2 tl

kerriepoeder

7 el

olijfolie

700 g

sperziebonen

1 zak

aardappelpartjes

1 el

wittewijnazijn

1 pakje

witte kaas

½ bakje

tuinkers

Aan de slag

1

Bestrooi de kipkluifjes met het kerriepoeder en peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bak de kipkluifjes in 15 min. rondom goudbruin en gaar.

2

Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de sperziebonen in 8 min. in water met zout beetgaar.

3

Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

4

Giet de sperziebonen af en spoel onder stromend water koud. Meng ze in een schaal met 3 el olie en de azijn. Schep de kaas, tuinkers en peper en zout erdoor.

5

Schep de aardappelpartjes en kipkluifjes op 4 borden en serveer met de bonen-kaassalade.

algemeenDe rest van de tuinkers smaakt lekker in soep.

Kerriekluifjes en bonen-kaassalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig