bewaar
Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
bewaar

Kerrierijst met kipfilet en rozijnen

20 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

300 g

witte rijst

500 g

kipfilet

4 el

olie

1 pak

sperziebonen

2

uien

2 tl

kerriepoeder

1 bekertje

crème fraîche

3 el

rozijnen

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de kipfilet met peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kipfilet in ca. 12 min. bruin en gaar. Kook de sperziebonen in weinig water met zout in ca. 6 min. beetgaar.

2

Verhit de resterende 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het kerriepoeder toe en bak 1 min. Schep er de rijst, de crème fraîche en de rozijnen door en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Schep de kerrierijst op 4 borden en leg er de kipfilet bij. Serveer met de sperziebonen.