bewaar
Andijvie met kipspiesen
Andijvie met kipspiesen
bewaar

Andijvie met kipspiesen

25 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

kipfilet

5 el

ketjap manis

1 pak

meergranenrijst

4 el

zonnebloemolie

1 teen

knoflook

1 krop

andijvie

1 pakje

kokosmelk

50 g

pinda's ongezouten

Dit heb je nodig

  • satéprikkers

Aan de slag

1

Doe de kipfilet in een kom. Schenk er 3 el ketjap bij, schep om en laat afgedekt in de koelkast 15 min. marineren.

2

Kook ondertussen de rijst volgens de aan­wijzingen op de verpakking. Rijg de kip aan de satéprikkers.

3

Verhit 2 el olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Voeg de andijvie, kokosmelk en de rest van de ketjap toe en laat 8 min. smoren.

4

Verhit de rest van de olie in een ruime koeken­pan en bak de kipspiesen in 6 min. rondom gaar. Verdeel de rijst, spiesen en het andijviemengsel over 4 diepe borden en bestrooi met de pinda's.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijvie met kipspiesen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig