bewaar
Pannenkoektaartje met zalm en Hollandaisesaus
Pannenkoektaartje met zalm en Hollandaisesaus
bewaar

Pannenkoektaartje met zalm en Hollandaisesaus

15 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

1

citroen

1 bakje

verse vissaus Hollandaise

1 pakje

warmgerookte zalmsteak

4

original pancakes

1 eetlepel

kappertjes

Aan de slag

Citroen goed schoonboenen onder koud stromend water en 4 plakjes eraf snijden. In kleine pan (op vlamverdeler) Hollandaisesaus al roerend zachtjes verwarmen. Rest van citroen iets erboven uitknijpen en sap erdoor roeren. Zalmsteaks op magnetronbestendig bord leggen en in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 1 à 1 1/2 minuut verwarmen. Pannenkoekjes op bord leggen en op vol vermogen (700 Watt) 1 à 1 1/2 minuut verwarmen, halverwege keren. Pannenkoekjes op vier borden leggen. Beetje saus erop scheppen. Zalmsteaks in stukken snijden en op pannenkoekjes leggen. Garneren met plakje citroen. Rest van saus rond taartjes druppelen. Kappertjes eromheen strooien.