bewaar
Gevulde paprika met geitenkaas en ansjovis
Gevulde paprika met geitenkaas en ansjovis
bewaar

Gevulde paprika met geitenkaas en ansjovis

35 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

verse geitenkaas (Bettine Blanc)

1 blikje

ansjovisfilets

¼ zakje

verse koriander

(versgemalen) zwarte peper

4

geroosterde paprika's

1 zakje

rocket slamelange

½ bakje

balsamicodressing

½ eetlepel

olie om in te vetten

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

1

Boven kom geitenkaas verkruimelen. Ansjovisfilets laten uitlekken en fijnsnijden. Koriander fijn knippen. Ansjovis en koriander door kaas scheppen. Op smaak brengen met peper. Schaal invetten. Paprika's aan één kant voorzichtig opensnijden. Paprika's vullen met kaasmengsel, dichtvouwen en naast elkaar in ovenschaal leggen.

2

Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand 3. Paprika's in midden van oven in ca. 10 minuten warm laten worden. Sla over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing. Paprika's op sla leggen. Serveren met repen focaccia (brood).