bewaar
Hollandse couscous met kerrie
Hollandse couscous met kerrie
bewaar

Hollandse couscous met kerrie

Het beste van twee werelden op één bord: Marokkaanse couscous en Nederlandse groente.

15 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

2 personen

250 g

kipfilet

2 el

traditionele olijfolie

150 g

couscous

2½ dl

water

450 g

diepvries Hollandse groenteschotel

2½ dl

halfvolle melk

25 g

kerriesaus

100 g

elitehaver

Het beste van twee werelden op één bord: Marokkaanse couscous en Nederlandse groente.

Aan de slag

1

Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kip in ca. 4 a 5 min. rondom bruin. Doe intussen de couscous in een kom, schenk het water erop en laat ca. 5 min. wellen.

2

Voeg de groenteschotel toe aan de kipblokjes en bak al omscheppend ca. 10 min. op hoog vuur mee. Bak de laatste minuut de gewelde couscous met de groente en kip mee.

3

Breng intussen de melk in een steelpan aan de kook. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de couscous en kerriesaus over de borden en garneer met elitehaver.