bewaar
Kersen-chocosmoothie
Kersen-chocosmoothie
bewaar

Kersen-chocosmoothie

10 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

gemalen kokos

1 bekertje

slagroom

5 el

suiker

3 el

cacao

1 potje

kersen

600 ml

volle melk

1 el

paashagel

Dit heb je nodig

  • blender

Aan de slag

1

Laat de kokos wellen in 5 el heet kraanwater. Klop ondertussen de slagroom met 1 el suiker stijf. Los de rest van de suiker en de cacao op in 3 el heet water. Houd 4 kersen achter voor garnering. Doe de rest van de kersen met het sap in de blender of keukenmachine. Voeg de kokos, het cacaomengsel en de melk toe. Mix in 30 sec. tot een smoothie.

2

Verdeel de smoothie over 4 glazen en schep de slagroom erop. Garneer met de achtergehouden kersen en paashagel.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.