bewaar
Sla-erwtenstamppot met zalm
Sla-erwtenstamppot met zalm
bewaar

Sla-erwtenstamppot met zalm

30 min. bereiden
130waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1.5 kg

aardappelen

1 pak

tuinerwten

1 blik

wilde roze zalm

1 beker

crème fraîche

1

rode ui

1 zak

veldsla

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Aan de slag

1

Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 20 min. gaar. Kook in een bodem water met zout de erwten in 5 min. beetgaar.

2

Verwijder de graten en het vel van de zalm en verdeel de vis in stukken.

3

Giet de aardappelen af, voeg de crème fraîche toe en stamp met de pureestamper tot een smeuïge puree. Schep er de ui, erwten, zalm en tot slot de veldsla door. Voeg peper en zout toe en serveer.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Sla-erwtenstamppot met zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig