bewaar
Rijstschotel met jus van rode pesto
Rijstschotel met jus van rode pesto
bewaar

Rijstschotel met jus van rode pesto

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

2 personen

125 g

langkorrelrijst

3 eetlepels

(olijf)olie

1 zakje

panklare Italiaanse groentemix

3 theelepels

Italiaanse kruiden

2

kalkoenschnitzels

2 eetlepels

verse rode pesto

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in braadpan 1 eetlepel olie verhitten. Groentemix met 2 theelepels Italiaanse kruiden al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Pan van vuur nemen en afdekken. In koekenpan rest van olie verhitten. Schnitzels aan beide kanten met rest van kruiden bestrijken. Schnitzels in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Schnitzels uit pan nemen en elk in drieën snijden. Aan achtergebleven bakvet 3 eetlepels water toevoegen, aanbaksels losroeren. Pesto erdoor roeren. Schnitzelstukjes terugdoen in pan. Gare rijst door groenten scheppen en over twee borden verdelen. Schnitzels op rijstmengsel leggen en jus erover schenken.