bewaar
Vispakketjes
Vispakketjes
bewaar

Vispakketjes

25 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

sjalotten

2 tenen

knoflook

1

rode peper

3 cm

verse gember

2 tl

gemalen kurkuma

2 tl

sambal badjak

2 el

zonnebloemolie

300 g

schelvisfilet

1

ei

1 pakje

kokosmelk

Dit heb je nodig

  • bakpapier, keukenmachine, stoommandje

Aan de slag

1

Pureer de sjalotten, knoflook, rode peper, gember, kurkuma en sambal in de keukenmachine tot een boemboe. Verhit de olie in een wok en roerbak de boemboe 3 min. Laat iets afkoelen in een kom.

2

Voeg de vis, het ei en zout naar smaak toe. Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Leg in het midden van elk stuk papier 1/4 van het mengsel. Verdeel de kokosmelk erover en vouw elk pakketje goed dicht (en papillotte).

3

Breng een bodem water aan de kook in een pan waar de stoommand in of de zeef op past. Leg de pakketjes in de mand of zeef en stoom ze met de (pannen)deksel erop in 10 min. gaar. Lekker met koriander.

En papillotte

Instructievideo - 00:42 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vispakketjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig