Gekruide kebabs met aubergine en paprika

515 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.

  2. Meng het gehakt met de kruidenmix en ui. Verdeel in 8 porties, vorm er met natte handen worstjes van en steek ze aan de satéprikkers. Bestrijk met 1 el olie. Verhit de grillpan en gril de kebabs in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig.

  3. Verhit de rest van de olie en bak de aubergine in 5 min. gaar. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de groente over 4 borden en leg de kebabs ernaast. Serveer met de aardappelen. Lekker met knoflooksaus.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Gekruide kebabs met aubergine en paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Ik heb al een AH profiel