Broccoli met noten
Verander broccoli van een alledaagse groente eens in een bijzonder bijgerecht met macadamianoten.
Ingrediënten
4 personen
1
sjalot
2 el
rodewijnazijn
6 el
olijfolie extra vierge
70 g
macadamianoten
500 g
broccoli
Aan de slag
Snipper de sjalot. Marineer de sjalot 5 min. in de wijnazijn. Klop de olie erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Roer de noten door de vinaigrette. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Giet af en schenk de notendressing erover.
Vinaigrette maken
Instructievideo - 00:34 min.
Broccoli met noten
Verander broccoli van een alledaagse groente eens in een bijzonder bijgerecht met macadamianoten.

bijgerecht
null personen
310 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de sjalot. Marineer de sjalot 5 min. in de wijnazijn. Klop de olie erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Roer de noten door de vinaigrette. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Giet af en schenk de notendressing erover.
bereidingstip:Je kunt de broccoli 1/2 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Het gerecht is lauw ook lekker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 sjalot
2 el rodewijnazijn
6 el olijfolie extra vierge
70 g macadamianoten
500 g broccoli