bewaar
Kabeljauw-garnalenschotel uit de oven
Kabeljauw-garnalenschotel uit de oven
bewaar

Kabeljauw-garnalenschotel uit de oven

20 min. bereiden
30 min. oventijd
175waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

verse kabeljauwfilet

400 g

Thaise wokgroente

125 g

cocktailgarnalen

1 tl

gemberpoeder (djahé)

½ tl

chilipoeder

4

middelgrote eieren

200 ml

crème fraîche

75 g

geraspte oude kaas 48+

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Aan de slag

1

Snijd de kabeljauw in stukjes. Leg de helft van de groenten in een ovenschaal. Verdeel de kabeljauwfilet en garnalen erover. Bestrooi met de gemberpoeder, chilipoeder en zout. Dek af met de rest van de groenten. Zet de schotel tot gebruik afgedekt in de koelkast.

2

Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Klop in een kom de eieren los met de crème fraîche, peper en zout. Verdeel het eiermengsel over de schotel en bestrooi met geraspte kaas. Laat de schotel in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar worden.

tip

combinatietipLekker met stokbrood.