Pu­ree met knof­look en bos­ui

(32) waardeer
bijgerecht 4 personen
4 32

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze samen met de knoflook en het laurierblaadje in 25 min. in water met zout gaar.
  2. Giet de aardappelen af en verwijder het laurierblaadje. Verwarm de crème fraîche in een steelpan op laag vuur. Voeg toe aan de aardappel. Stamp de aardappelen en knoflook met de pureestamper tot puree. Meng de bosui erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met gegrilde kipfilet en een groene salade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.