Puree met paprika en knoflook

400 kcal

30 min. bereiden

2.2/5

(33)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • pureestamper


Aan de slag

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.

  2. Halveer ondertussen de paprika's. Verwijder de groene steelaanzet en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de paprika en ui op middelhoog vuur 15 min. Roer regelmatig. Voeg na 12 min. de knoflook en kruiden toe.

  3. Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot puree. Schep 3 el olie en de paprika erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe. Lekker met lamsworstjes.

  • algemeenSchep 3 el uitgelekte groene olijven met de paprika erdoor voor een hartig accent.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Wat vond je van dit recept?

Puree met paprika en knoflook

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig