bewaar
Aardappelpuree met bleekselderij
Aardappelpuree met bleekselderij
bewaar

Aardappelpuree met bleekselderij

30 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

4 stengels

bleekselderij

1 bekertje

crème fraîche

½ zakje

selderij

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en kook ze in ruim water met wat zout 20 min. Kook ondertussen de bleekselderij in 5 min. beetgaar.

2

Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Voeg 100 ml kookvocht en de crème fraîche toe en stamp tot een grove puree.

3

Meng de bleekselderij en de selderij door de puree. Breng op smaak met peper en zout.

tip

algemeenDe rest van de bleekselderij en selderij is lekker in groentesoep. De bleekselderijstengels zijn rauw ook heerlijk als tussendoortje.

Pureren

Instructievideo - 00:51 min.