Hollandse kaasfondue
Hollandse kaasfondue
bewaar
bewaar

Hollandse kaasfondue

Eten er kinderen mee? Vervang dan de wijn door water en voeg daar 2 el diksap aan toe.

30 min. bereiden
121waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. in kokend water. Neem ze eruit en laat ze afkoelen. Pel daarna het vel eraf. Snijd de tomaten in parten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.

2

Halveer de knoflook en wrijf de binnenzijde van de caquelon (kaasfonduepan) ermee in. Roer de maizena met wat wijn tot een glad mengsel. Schenk in de caquelon en voeg de rest van de wijn toe. Breng aan de kook. Voeg het citroensap toe. Roer de kaas er in porties door tot een gladde, dikke fondue. Roer de tomaat erdoor en breng op smaak met peper.

Tomaat ontvellen

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hollandse kaasfondue

Eten er kinderen mee? Vervang dan de wijn door water en voeg daar 2 el diksap aan toe.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig